Anunt finalizare proiect
Revizuirea si actualizarea Strategiei de Dezvoltare Locala a orasului Balan

 Primaria Orasului Balan anunta finalizarea activitatilor proiectului: „Revizuirea si actualizarea Strategiei de Dezvoltare Locala a Orasului Balan”.
Proiectul a fost finantat de Uniunea Europeana, din Fondul Social European, prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative, Axa Prioritara 1: „Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice”, Domeniul Major de Interventie 1.1: „Imbunatatirea procesului de luare a deciziilor la nivel politico-administrativ”, Operatiunea 4: „Strategii de Dezvoltare Locala”, numar de inregistrare al Cererii de finantare la Autoritatea de Management: 386.735 din 01.09.2009, COD SMIS: 12864 si a fost implementat in perioada: 16.11.2010 – 15.05.2012.

Echipa de management a proiectului multumeste pe aceasta cale membrilor Consiliului Local Balan, Primarului Mihai Meres si Viceprimarului Nistor Imre, precum si colegilor din aparatul propriu al autoritatii locale si din institutiile subordonate acesteia, pentru implicarea in activitatile proiectului si sustinerea acestuia.

Consideram ca, impreuna cu toti factorii implicati, precum si in colaborare cu consultantii de specialitate am reusit sa realizam o strategie de dezvoltare a localitatii profesionala, care poate fi insusita si implementata in anii ce urmeaza.

Ne exprimam speranta ca aceasta etapa, de finalizare a proiectului nostru, constituie un punct de start in evolutia si dezvoltarea strategica a Orasului Balan.

 

Pentru a vizualiza brosura privind activitatile si rezultatele proiectului dati click aici

Primaria Orasului Balan

Echipa de Proiect
 
Mai multe detalii pe: www.strategiebalan.ro
|
|
|
|
|
|