Dezbatere publica online!
Dezbatere publica online!
Vă rugăm să citiţi materialul postat în cele mai urmează şi să utilizaţi secţiunea comentarii pentru a vă exprima părerea, fie că este vorba de adăugiri, corecturi sau sugestii.
Dragi cetăţeni ai oraşului,


Vă rugăm să citiţi materialul postat în cele mai urmează şi să utilizaţi secţiunea comentarii pentru a vă exprima părerea, fie că este vorba de adăugiri, corecturi sau sugestii.

În cadrul materialelor de mai jos sunt concentrate opiniile d-voastră referitoare la stadiul dezvoltării oraşului, precum şi direcţiile prioritare de dezvoltare locală, obiectivele şi măsurile care se impun în cadrul Strategiei de Dezvoltare locală a oraşului Bălan.

 

De asemenea sunt prezente şi un număr de 5 analize SWOT pe domenii (administraţie, mediu, turism, social şi economie).

 

Aceste date au fost colectate în cadrul următoarelor evenimente:

-               cercetare sociologică (luna martie  - aprilie 2011), analiza unui număr de 201 chestionare aplicate pe raza oraşului Bălan

-               workshop organizat în perioada 28-29 aprilie 2011 şi a constat în implementarea a 5 focus-grupuri pe domeniile: mediu, social, turism, economic şi administrativ.

-               Dezbatere publică organizată în data de 29.09.2011 în sala mare de activităţi a Casei de cultură

 

Rugămintea noastră este să interveniţi la fiecare document postat cu păreri, opinii, pentru ca, împreună să realizăm un document extrem de important pentru dezvoltarea localităţii noastre şi anume: Strategia de Dezvoltare locală a oraşului Bălan – orizonturi 2010 - 2030.

 

Vă atragem atenţia asupra faptului că, orice proiect cu finanţare din fonduri europene sau internaţionale pe care localitatea noastră îl va înainta spre finanţare în următorii ani nu va putea fi finanţat dacă nu este cuprins în cadrul strategiei de dezvoltare a oraşului.

 

Pentru noi este extrem de important să vă aflăm părerea şi evident să o luăm în considerare în elaborarea documentului final privind strategia de dezvoltare a localităţii. 

 

Contăm pe implicarea dumneavoastră şi considerăm că sunteţi, la fel ca noi, interesaţi de supravieţuirea şi dezvoltarea localităţii noastre.Menţionăm că părerile dumneavoastră pot fi postate şi la modul anonim. 

 

Pentru a accesa materialele daţi click pe următorul link: http://www.strategiebalan.ro/evenimente/id/8


 

IMPLICĂ-TE!
 
AVEM NEVOIE DE PĂREREA TA!


 

Echipa de Proiect, 

Primăria Oraşului Bălan

|
|
|
|
|
|