banner back


Ştiri şi noutaţi
Drumul apelor minerale
La Consiliul Judeţean Harghita, în cadrul Centrului de Resurse şi Asistenţă Educaţională s-a derulat Programul intitulat Cutreierând Ţinutul Secuiesc 2016, cu scopul de a promova valorile culturale şi istorice ale Ţinutului Secuiesc. Acest program a oferit posibilitatea ca fiecare unitate de învăţământ să înscrie un grup de elevi premianţi, cu performanţe şcolare deosebite.
Delimitare secţii de votare Bălan şi locuri pentru afişaj electoral
Delimitare secţii de votare Bălan şi stabilirea locurilor speciale pentru afişaj electoral pe raza oraşului Bălan, în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor pentru alegerea  autorităţilor administraţiei publice locale din data de 05 iunie 2016
ANUNŢ TERMEN LIMITĂ DEPUNERE CERERI PRIVIND ACCESAREA PROGRAMULUI DE TERMOIZOLARE A BLOCURILOR
Primăria Oraşului Bălan anunţă toate persoanele interesate că termenul limită pentru declararea interesului privind accesarea unor fonduri europene în vederea termoizolării blocurilor de locuinţe, în cadrul PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020 - APELULUI DE PROIECTE NR. POR/2016/3/3.1/A/1; AXA PRIORITARĂ 3, PRIORITATEA DE INVESTIŢII 3.1. OPERAŢIUNEA A – CLĂDIRI REZIDENŢIALE, este de 13 mai 2016, orele 16.00.
BIROUL  ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPŢIE  LOCALĂ NR. 6  BĂLAN
Informaţii cu privire la programul de funcţionare al BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPŢIE LOCALĂ NR. 6 BĂLAN
Ştiri / pagina:
Votare
Care dintre filmele de scurt metraj despre oraşul nostru?
SOS
Poliţia 112
Pompierii 112
Ambulanţa 112
Jandarmeria 956
Poliţia comunitara 966
|
|
|
|
|
|